Διάρκεια
1 ακαδημαϊκό τετράμηνο
Τμήματα
ONLINE
Δίδακτρα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
  • Το Πρόγραμμα
  • Τι θα χρειαστείτε
  • Γνωρίστε τον εκπαιδευτή

Το Πρόγραμμα

Όσοι εγγραφούν στο σεμινάριο Photoshop fundamentals, έχουν την επιλογή να εστιάσουν είτε στο fashion design είτε στο fashion styling.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα τα οποία δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία από τα εργαλεία του photoshop, καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες της μόδας που δουλεύουν με εικόνες, όπως designers, στυλίστες, visual merchandisers, fashion journalists, fashion social media managers κτλ. 

Στα πλαίσια του online σεμιναρίου, ο σπουδαστής θα διδαχθεί όλα τα βασικά εργαλεία και μεθοδολογίες του Adobe Photoshop για επεξεργασία φωτογραφιών, δημιουργία digital collage, όπως mood boards κ.α. και βασικών γραφιστικών για επαγγελματίες της μόδας.

Με το πέρας των μαθημάτων ο σπουδαστής θα έχει εξοικειωθεί πλήρως με όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές του Photoshop που θα χρειαστεί ως fashion professional, ώστε να επεξεργάζεται εικόνες και να μπορεί να δημιουργήσει συνθέσεις εικόνων και καλαίσθητα γραφιστικά.

Το σεμινάριο που εστιάζει στο σχέδιο μόδας περιλαμβάνει το digital design & moodboards, ενώ το σεμινάριο που εστιάζει στο fashion styling περιλαμβάνει επεξεργασία φωτογραφιών, δημιουργία digital collage, και βασικές αρχές χρωματολογίας και υφασματολογίας.

view more

Τι θα χρειαστείτε

  • Adobe Photoshop
  • High speed internet connection preferred (wired connection recommended)
  • PDF Reader (Adobe Acrobat Reader (PC) or Preview App. (Mac))

 

view more

Γνωρίστε τον εκπαιδευτή

H Kατερίνα Ρηγοπούλου, απόφοιτος του Middlesex University London με πτυχίο στο σχέδιο μόδας (Bachelor of Arts), εργάζεται ως Social Media Curation & Marketing Manager σε πολλά brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Την εξειδίκευση στο Social Media Curation & Marketing την απέκτησε στο Central Saint Martins, ακολουθώντας μαθήματα Fashion Content Marketing.

Έχει μια εκτεταμένη παρουσία στο χώρο της μόδας, έχοντας δουλέψει ως Social Media Μanager, E-shop Developer & Manager, Stylist και Creative Assistant στα Hallelujah, L’ Anesse Royale, ΣCIM-A Creative Team, JNLeoussis, Glow, Nύφη, La Vaca Loca, Philip Morris και έχει συνεργαστεί με πολλούς φωτογράφους και σχεδιαστές.

Είναι άριστη χρήστης digital εργαλείων στο κομμάτι του σχεδίου μόδας. Έχει εργαστεί σε αυτόν τον τομέα στα ατελιέ της La Stampa, της Ιωάννας Κουρμπέλα και σε πολλά άλλα. 

Η σχέση της με την τεχνολογία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με το παρελθόν της, πριν από την ενασχόληση της με τη μόδα, ως απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει ισχυρή ακαδημαϊκή εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί ως υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πατρών και δίδασκε μαθήματα της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών σε φοιτητές σε φροντιστήριο της Πάτρας. 

Katerina Rigopoulou
view more
εκδήλωση ενδιαφέροντος