Διάρκεια
3 Mήνες
Τμήματα
ONLINE
Δίδακτρα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
  • Το Πρόγραμμα
  • Γνωρίστε τους εκπαιδευτές

Το Πρόγραμμα

Ένα άκρως δημιουργικό σεμινάριο για παιδιά από 12 έως 15 ετών, που σκοπό έχει οι μαθητές να δημιουργήσουν, να εκφραστούν και να γνωρίσουν ουσιαστικά το χώρο της Μόδας και της δημιουργίας!

Το σεμινάριο εστιάζει στις βασικές αρχές του σχεδίου μόδας , στις βασικές αναλογίες μιας φιγούρας και πώς μπορούν να την ντύσουν, στη σύνθεση ενός moodboard καθώς και στην υφασματολογία και στον οικολογικό τρόπο βαφής ενός φυσικού υφάσματος!

Σκοπός του σεμιναρίου είναι τα παιδιά να απολαύσουν ένα δημιουργικό ταξίδι μόδας, μέσα από το οποίο θα μάθουν πώς αναπτύσσεται μία ιδέα, με ποιον τρόπο την εκφράζουμε και πως μέσα από αυτή καταλήγουμε σε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα (είτε αυτό είναι one piece, είτε μία ολόκληρη κολεξιόν, είτε ένα pattern κτλ)

Δε θα λείπουν φυσικά ο πειραματισμός και τα δημιουργικά projects , καθώς θα δώσουν τη δική τους μοναδική πινελιά μέσω τεχνικών όπως το stencil και το tiedye .Έτσι θα δημιουργήσουν ευφάνταστα Tshirts  ή totebags με δικά τους σχέδια ,δίνοντας παράλληλα μια 2η ευκαιρία σε παλιά ρούχα ή αξεσουάρ.

view more

Γνωρίστε τους εκπαιδευτές

Η Μαρίνα Παπαδοπούλου είναι απόφοιτος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αγάπη της όμως για το σχέδιο μόδας την οδήγησε στην PANSiK Θεσσαλονίκης, όπου σπούδασε Fashion Design & Construction. Μετά την αποφοίτησή της το 2019 μετακόμισε στην Αθήνα για να κάνει πρακτική άσκηση στο Upcycling and Sustainable Fashion brand Art & Industry. Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης συνεχίζει να εργάζεται για το ίδιο brand, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει σε upcycling projects, γνωρίζοντας ολοένα και περισσότερο τον δημιουργικό κόσμο των μεταποιήσεων.

Η Μαρίνα διδάσκει σχέδιο μόδας στο διετές πρόγραμμα σπουδών του Ομίλου PANSiK από το 2021.

 

view more
Marina Papadopoulou
εκδήλωση ενδιαφέροντος