Διάρκεια
3 μήνες
Τμήματα
ONLINE
Δίδακτρα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
  • Το Πρόγραμμα
  • Ενότητες
  • Γνωρίστε τον εκπαιδευτή
  • Τι χρειάζεστε για να συμμετέχετε

Το Πρόγραμμα

Είναι απαραίτητο να είναι κάποιος δημιουργικός και να έχει καλή γνώση της αγοράς προκειμένου να επιτύχει στο συγκεκριμένο επάγγελμα. O Visual Merchandiser λαμβάνει υπόψη, πέρα από τις τάσεις της μόδας, τις κοινωνικοοικονομικές τάσεις της εγχώριας αγοράς.

Αναλόγως με το μέγεθος του καταστήματος, την περιοχή ανάπτυξης και το πελατειακό κοινό, θα πρέπει να δημιουργηθεί και η κατάλληλη βιτρίνα ή η εσωτερική ταξινόμηση των προϊόντων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την έρευνα και ανάλυση της αγοράς και την προώθηση της δουλειάς του merchandiser στο χώρο της μόδας, τη χωροθέτηση προϊόντων και το στήσιμο βιτρίνας.

view more

Ενότητες

Στήσιμο Βιτρίνας

Project Presentation

Ανάλυση αγοράς

VM & Marketing Στρατηγική (φυσικό κατάστημα & online)

Brand identity

VM Guidelines & budgets

view more

Γνωρίστε τον εκπαιδευτή

Η Ιωάννα Γαλάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών από το 1997.

Πτυχιούχος στο Interior Design, συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία, απ’ όπου απέκτησε BA Degree στη Φωτογραφία Μόδας & Digital Media από το ARU Cambridge.
Η Ιωάννα εργάστηκε ως Fashion Stylist για αρκετά χρόνια στο Λονδίνο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει την καριέρα της ως Fashion Editor για μεγάλες ελληνικές εκδόσεις περιοδικών μόδας όπως το InStyle, το Glamour και το Esquire, καθώς και ως Visual Merchandiser στα καταστήματα Armani.

Δύο χρόνια μετά, επέστρεψε στο Λονδίνο όπου εργάστηκε για 6 χρόνια, ως Visual Merchandising & Display Director στα Browns Fashion. Η δουλειά της εκεί τής χάρισε βραβεύσεις για τις βιτρίνες που σχεδίασε και παγκόσμια αναγνώριση στον τομέα του VM.

Συνέχισε την καριέρα της ως Head του VM & Marketing στα Flannels London, αλλά και ως ελεύθερη επαγγελματίας contextual fashion stylist. Πλέον εργάζεται ως Art Director μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας για μεγάλους διεθνείς πελάτες.

view more

Τι χρειάζεστε για να συμμετέχετε

  • Computer with regular office software (PC or MAC)
  • High-speed internet connection preferred (wired connection recommended)
  • PDF Reader (Adobe Acrobat Reader (PC) or Preview App. (Mac))
  • Powerpoint software
  • A video player (Media Player / QuickTime / VLC)
view more
εκδήλωση ενδιαφέροντος